Enduro kamp z Davidom Ivartnikom

SE MTB Akademija in David Ivartnik

V marcu pripravljamo prvi enduro kamp v sodelovanju z enim najboljših slovenskih gorskih kolesarjev v disciplini enduro, Davidom Ivartnikom. Kot kolesar se je preizkusil v praktično vseh disciplinah in različne izkušnje odlično prenesel na enduro dirke.

Na kampu v Ajdovščini bo delil svoje znanje z vsemi zagnanimi kolesarkami in kolesarji, ki ga je pridobil s tekmovalnimi in trenerskimi izkušnjami.

Kdo je

David Ivartnik

David je aktiven tekmovalec že vrsto let. Dolgo je dirkal v olimpijskem krosu, preizkusil se je tudi v drugih disciplinah in tudi v cestnem kolesarstvu. Tekmovalno žilico je še nadgradil in se vpisal na Fakulteto za šport, kjer zaključuje tretji letnik Športnega treniranja in se pod mentorstvom Sama Rauterja izobražuje za trenerja kolesarstva.

David kot trener že vrsto let sodeluje z domžalskim klubom Energija in ljubljanskim klubom Golovec Trails, kjer s svojim odličnim pedagoškim znanjem skrbi za mlade kolesarske nadebudneže.

4. 3. 2022 – 6. 3. 2022

Enduro kamp se bo odvil v začetku marca v Ajdovščini, ki je gorskim kolesarjem dobro poznana po odličnih in raznovrstnih terenih, primernih za različno izkušene kolesarje.

Kamp je primeren za vse, ki si želite postati boljši, hitrejši in spretnejši, napredovati v tehniki vožnje, načinu treniranja ter priprave na enduro tekmovanja.

Program

Predavanja

V petek in soboto zvečer bomo čas namenili za predavanja s koristnimi napotki glede treninga, preventive in problemov kolesarjev.

Tehnika vožnje

Dober enduro kolesar mora biti izvrstno tehnično podkovan. Zato bomo veliko časa posvetili izboljšanju tehnike vožnje – od osnov do naprednih elementov na terenu.

Trening

Enduro dirke od tekmovalca zahtevajo kompleksno fizično pripravo. Teorijo, ki jo bomo slišali na predavanjih, bomo utrdili še praktično na terenu in preizkusili različne tipe treningov.

Kamp je namenjen vsem gorskim kolesarjem in kolesarkam, starim od 12 do 18 let, ki bi si želeli izpopolnitve svojih znanj in bi radi pred novo tekmovalno sezono dvignili letvico še višje.

Datum: 4.3.2022 – 6.3.2022
Kraj: Ajdovščina
Število udeležencev: minimalno 8, maksimalno 12. Udeleženci bodo glede na znanje in pripravljenost razdeljeni v dve skupini.
Trenerji: Simon Erjavec in David Ivartnik
Cena: 250€
Cena zajema bivanje s polnim penzionom, strokovno vodenje in organizacijo ter fotografiranje.

** Trenutno je do zapolnitve prvih 12 mest prosto samo še 1 mesto. V kolikor bo dovolj prijav še za eno skupino (skupno vsaj 15 prijav), bomo na kampu delali v treh skupinah z dodatnim trenerjem.

Prijavi se na enduro kamp
z Davidom Ivartnikom

Na kamp se prijaviš z izpolnitvijo spodnjega obrazca. Ob prijavi je potrebno tudi plačilo akontacije, ki potrdi prijavo in rezervacijo mesta v skupini.

Dodatne informacije na se.mtbacademy@gmail.com ali 051 204 505

Podatke se zbira za lažjo organizacijo in varno izvedbo kampa.

Akontacija se lahko plača v delnem (minimalno 50€) ali celotnem znesku cene kampa.
Plačilo pa se izvede prek nakazila na bančni račun z naslednjimi podatki:

Športne dejavnosti Simon Erjavec s.p.
Cesta Cirila Kosmača 8
1211 Ljubljana

Številka računa: SI56 0201 8026 3925 031
BIC: LJBASI2X
Sklic: SI00-datum
Namen: Akontacija enduro kamp + priimek kolesarja
Znesek: minimalno 50€

Brez plačila akontacije mesto na kampu ni rezervirano.

Število udeležencev je zaradi kvalitete izvedbe kampa omejeno!

Možnost prijave najkasneje do 23.2.2022 oziroma do zapolnitve mest.